čtvrtek, února 02, 2006

Luxusni prenocovani v Madridu

Zdravime vsechny ze ctyrhvezdickoveho hotelu v Madridu (http://www.hotelauditorium.com/start.html). V nasem cestovatelskem obleceni tady vypadame jako poradni exoti, stale se tomu rehtame. Nablyskana vstupni hala nejvetsiho hotelu v Evrope dava tusit, ze tady opravdu nejsme spravne. A co kdyz teprve zacne hrat borec v atriu ve fraku kousek od vchodu na vystavni klavir (kridlo jak blazen)? No, prekvapive jsme tu spravne a dalekou cestou vnitrkem hotelu (asi 200 metru!) potkavame same lidi v oblecich a obtezkane exkluzivnimi vunemi. Lec spravne po cesku se nezalekneme a vyuzivame nabidek zdarma - nejprve protahneme tela ztuhla pobytem na mucidlech nizkonakladovych aerolinek v posilovne a pak si jdeme zaplavat do nadherne vyhrivaneho bazenu, ve kterem jsme uplne sami.
Cestou do posilovny (v patricnem ustrojeni) potkavame petici mladych Spanelek (rovnez v patricnem ustrojeni :-) ), ktere se smeji. Jenze pak se vynori za nami Hrabo a je po smichu... Co je na katedernim pusikovi spatne??? :-)))))) Delam si srandu...
Vecer travime hrami a ostatni se mi smeji za to, ze vystrihuji a slepuji dohromady mapu... Lenosi!!!!
Zitra po poledni odletame smer Cancun, je konec spani na postelich, na slovo prichazi spacak na plazi a site, ktere si hodlame koupit.

0 Comments:

Okomentovat

<< Home