pátek, února 10, 2006

Nocleh s panterem

Tak vcerejsi noc jsme si uzili! Ubytovani pobliz paradnich ruin Palenque vyrazili hledat Chunky s Hubem a dopadlo to podle ocekavani vytecne. Za 24 pessos na osobu (asi 50 Kc) jsme domluvili stylove drevene cabanas u brcaloveho jezirka v temer zcela opustenem resortu. Kousek od nas v mnohem luxusnejsi osade prebyvaji evropsti hippici a od rana do vecera se sjizdeji vsim moznym, zatimco cesti akademici se do jejich pekneho upraveneho baru odhodlali pouze na jedno vecerni mexicke pivko, na ubytovani by uz nezbylo... :-)
V nasem kempu byli krome nas jen mene majetni evropsti pukaci a jejich pitbul, ktery v prubehu vecera v nerovnem souboji zakousnul mistniho ratlika. Jinak pocet personalu se zhruba rovnal poctu clenu nasi vypravy, pricemz nas trumfli, kdyz na zatuchle misto dorazila hygienicka kontrola (v 10 vecer!) a jala se sepisovat lejstra a ostentativne cekala na uplatek. Asi jim byl poskytnut, protoze rano se barman porehtaval, trebaze v noci mu moc do smuichu nebylo.
Nase cabana nezavanela luxusem, zato asi petiletym nevetranim. Do malilinkate chaticky jsme se nejakym zazrakem vtesnali, moskytiery nam nebyly na nic, nastesti tam litalo jen tak padesat komaru. Horsi to asi bude s jinymi potvorami, treba bleskami atd.
Spat u jezera v dzungli prinasi zcela necekane zazitky - zcela blizko jsme slyseli rvani pantera!!! Uzasneeeee!!! Trochu nam ale s Dr. Cejou zatuhnul usmev, kdyz jsme museli ven vykonat potrebu... Nastesti se cerna potvurka potulovala asi trochu dal od nasi chaty. Vsechny zdravi Hub.

0 Comments:

Okomentovat

<< Home