sobota, února 18, 2006

Ostruvek v Karibiku

Necelych 24 hodin jsme stravili na malebnem ostruvku Caye Caulker v Belize, nicmene se rozhodne nesmazatelne zapsal do nasi pameti. Nejprve vynikajicim jidlem a jeste lepsimi koktejly Happy hours 2 za 1, pote super parbou na mole za zpevu narodnich hymen a jinych popevku. Party sice nejprve malem zabil zcela nechutny dryjak (vynasobte si horkost fernetu desetkrat, prilijte trochu nejakyho opravdu hnusnyho medikamentu a jste tam::) zakoupeny v mistnim shopu, nicmene jsme se s nim dokazali bohatyrsky poprat (jeste jedna flaska neceho takovyho a more se pralo s nasi veceri::) a propit se az k litrovce skvostneho karibskeho rumu. Proste noc jak vino:)
Rano nam bylo dvojnasobnym akademickym mistrem sdeleno, ze vcerejsi noc je zaroven oslavou jeho nedelnich narozenin, bo konci s pitim:) Pak jsme se vydali na prilehly koralovy utes, kde jsme dve a pul hodiny snorchlovali a pozorovali rybky vsech barev i tvaru. Naprosta dokonalost, objevili jsme novy nepoznany podmorsky svet. Vylet vyvrcholil krmenim zraloku (rikali, ze budou mali, ale priplaval treba i dvoumetrovej macek:)) a taky rejnoku, kteri byli daleko zajimavejsi.
Uz jsme zpatky v Mexiku, zitra vyrazime smer Tulum:)

El Hrabo

1 Comments:

At 1:19 dop., Blogger samael said...

Vsem moc dekuji!!! Na promitani okusite (mozna :-) - daji-li celnici a pokud to nevypijem driv) praveho mezcalu s cervem. Krasny darek od mych drahych spolucestujicich.

 

Okomentovat

<< Home